Reactie plaatsen

Reacties

Anoniem
4 maanden geleden

Lisanne was voor mij een enorm leerzame en geduldige coach. Tussen de gesprekken door kreeg ik opdrachtjes mee om zelf mee aan de slag te gaan. Tijdens de gesprekken was ik zelf vaak zoekende waardoor het kwam dat ik mij niet goed voelde, en dus ook niet hoe ik mijn gevoel kon veranderen. Zij wist heel snel te peilen waardoor het kwam en sloeg elk gesprek weer de spijker op z'n kop. Dit was voor mij echt enorm verhelderend en iedere keer ging ik opgeladen weg. Ook het betrekken van de christelijke inzichten was voor mij verhelderend, je bent niet alleen.

Lisanne, heel erg bedankt voor al je hulp, luisterende oor en de gezelligheid!

Anoniem
6 maanden geleden

Lisanne heeft echt oog voor je. Ze kijkt verder dan je gedrag, naar je drijfveren, overtuigingen en identiteit daaronder. Door het stellen van de juiste vragen laat ze je dit stukje bij beetje zelf ontdekken. Een hele fijne manier van Coachen!

Anoniem
6 maanden geleden

Het traject wat ik bij Lisanne gevolgd heb, heb ik als erg fijn, nuttig en vooral erg leerzaam ervaren! Lisanne wist na de intake (1 gesprek) goed wie ik was, waar ik stond en waar ik aan wilde werken. Dit gaf mij direct vertrouwen om dit traject aan te gaan. We werkten stapsgewijs aan de doelen die we samen opgesteld hadden. Zij vroeg geregeld hoe ik op dat moment tegen bepaalde doelen aankeek: waar ik stond en of ik het doel behaald had met de kennis die ik opgedaan had.

Zelf mocht ik tussen de gesprekken door aan de slag, met de opdrachten die ze me in de gesprekken gaf. Dat was erg nuttig! Deze opdrachten werden in een volgend gesprek gereflecteerd en dan bespraken we de punten waar ik in de praktijk tegenaan liep. Op zulke momenten stelde Lisanne veel vragen, wat ervoor zorgde dat ik vaak ook op mezelf en mijn gedachten reflecteerde. Lisanne gebruikte geregeld voorbeelden vanuit haar eigen leven; fijn!

De gesprekken bij Lisanne hebben mij bepaalde inzichten gegeven waar ik voor de rest van mijn leven wat aan heb. Het is de kunst om ook na het afronden van het traject dit toe te blijven passen in de praktijk, maar Lisanne heeft daar de nodige handvaten voor gegeven!

Bij Lisanne mag je er zijn zoals je bent, een mens, uniek geschapen met je eigen goede en minder goede eigenschappen. Lisanne is een christelijke coach en geeft hier ook aandacht aan binnen de gesprekken. Dit is zeker een meerwaarde!

Ik zou Lisanne zeker aanbevelen aan anderen die ook op zoek zijn naar een coach die meedenkt en je een duwtje in de rug geeft! Zij en haar manier van coachen was voor mij precies wat ik in een coach zocht en nodig had! Lisanne, nogmaals hartelijk dank!

Lysanne
6 maanden geleden

Ruim 1,5 jaar heeft Lisanne mij begeleid. Ik heb er veel van geleerd. Lisanne luisterde goed en gaf me het gevoel dat ze me ook echt begreep. Ze kwam altijd met goede vragen, adviezen, tips en gaf je inzicht in dingen. Ook vond ik het fijn dat er de mogelijkheid was om te wandelen. Vooral aan het begin kon ik hierdoor makkelijker mijn verhaal doen.

Altijd als ik bij Lisanne geweest was kon ik wel weer aan de slag met iets! Dit was ook fijn. Ik kreeg meestal een opdracht mee waar ik aan kon gaan werken. Ook moest ik aan het begin doelen geven en de laatste keer gingen we kijken in hoeverre die behaald waren. Dit was ook goed om te doen!

Al met al, Lisanne, echt super bedankt voor alles! Voor je luisterend oor en je inzicht op het leven!

Anoniem
6 maanden geleden

De workshop 'denk je sterker' was een interessante avond. Het stukje theorie was duidelijk, met veel fijne en herkenbare voorbeelden. Ook waren er leuke en leerzame opdrachten en was er ruimte voor gesprekken met de andere deelnemers. Kortom; zeker een aanrader als je wilt investeren in jezelf!

Femke
6 maanden geleden

Ik heb ruim een jaar begeleiding gehad van Lisanne en ik heb er veel aan gehad. Lisanne begreep goed hoe ik was en waar ik tegenaan liep. Door het wandelen en haar oprechte aandacht kon ik mijn verhaal goed kwijt. Ze hielp me om tot nieuwe inzichten te komen en gaf me handvatten om met situaties om te kunnen gaan. Ik weet nu meer wat ik wil en hoe ik dit kan bereiken. Lisanne, bedankt voor je professionele begeleiding!