Natuurcoaching

Natuurcoaching of wandelcoaching maakt het denken en praten over jezelf vaak makkelijker, omdat je niet recht tegenover iemand hoeft te zitten om je verhaal te doen. Bij natuurcoaching voer je gesprekken al wandelend, fietsend of wiedend tussen de zonnebloemen of asters. Zulke actieve gesprekken zijn ontspannen en zetten je tegelijkertijd in beweging. Door de natuur kom je vanzelf tot rust.

 

Natuurcoaching is mogelijk op Schouwen-Duiveland of ergens anders, bijvoorbeeld in het bos, de duinen, op het strand of in de polder. De ervaring leert dat gesprekken met cliënten in de natuur makkelijker verlopen. Naast het feit dat beweging gezond is en dat gesprekken makkelijker verlopen, heeft natuurcoaching als extra voordeel dat je ook nog eens het gelukshormoon endorfine aanmaakt. Dit hormoon of deze neurotransmitter zorgt ervoor dat je positiever naar jezelf en de ander kijkt. Mooi meegenomen toch?

Natuurcoaching is voor iedereen mogelijk die zichzelf lopend of fietsend kan bewegen. Ook deze coaching is geheel afgestemd op jouw wensen. Wil je tussendoor een keer een gesprek in de praktijk, bijvoorbeeld omdat je behoefte hebt aan afwisseling of omdat het hard regent, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

 

Woon je niet in Schouwen-Duiveland, maar ergens anders in Zeeland, in Brabant of Zuid-Holland en wil je wel graag gesprekken in de natuur? In deze situaties is het ook mogelijk dat de natuurcoaching of wandelcoaching bij jou in de buurt plaatsvindt.

* Natuurcoaching in de avond is mogelijk in het voorjaar en de zomer als het 's avonds licht is.

Heb je vragen of wil je je aanmelden?