Lisanne

Lisanne van der Wekken (1990) is als Maatschappelijk werker, Coach en Trainer de oprichter van PUUR! Coaching met Uitzicht. Haar aanpak is Persoonlijk, Uniek, Uitdagend en Realistisch.

 

Lisanne is afgestudeerd als Maatschappelijk werker (HBO). Daarnaast heeft ze de volgende cursussen gevolgd:

  • Coachen is een kunst - oplossingsgerichte benadering (SDP Advies)
  • Systeemgericht werken (NTI)
  • Verbindende communicatie (Vine Coaching en Training)
  • Omgaan met geweld
  • Basistraining Radicalisering en Jihadisme (Rijksopleidinginstituut)
  • Relatiecounseling (NTI)

Nadat Lisanne is afgestudeerd is ze op meerdere plekken in de hulpverlening werkzaam geweest.

Zo heeft ze onder andere gewerkt als:

  • Re-integratie coach
  • Maatschappelijk werker
  • Wijkcoach

Door deze verschillende werkzaamheden heeft ze veel ervaring opgedaan in de hulpverlening en het coachen van cliënten. Het idee van een eigen coachingspraktijk speelde al jaren in haar hoofd. In de tweede helft van 2018 heeft ze de stap gezet door haar bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Tot augustus 2022 is ze naast haar eigen bedrijf werkzaam geweest als Maatschappelijk werker bij een hulpverleningsinstantie. Sinds september 2022 werkt ze volledig zelfstandig.

Authenticiteit, oftewel de puurheid van de mens, spreekt Lisanne aan. Ze gelooft vanuit haar eigen christelijke identiteit dat ieder mens uniek is gemaakt. Ieder op zijn of haar eigen wijze en met zijn of haar unieke eigenschappen en vaardigheden. Haar uitgangspunt is dat je jezelf mag onderscheiden van de ander omdat je anders bent. Dit betekent dat jij jezelf niet hoeft te bewijzen door op een ander te gaan lijken, maar dat jij gewoon jij mag zijn. Niet elke persoon heeft dit van jongs af aan meegekregen. Samen met jou wil ze de uitdaging aangaan om (verder) te ontdekken wie je bent en wie je wilt zijn.

De praktijkruimte is bij haar woning in Noordgouwe. Bij haar werk maakt ze gebruik van de schitterende natuur op Schouwen-Duiveland en omstreken. Uiteraard wordt er te allen tijde rekening gehouden met de privacy die nodig is voor de gesprekken. Ongeacht of deze gesprekken in de praktijk, online of in de natuur plaatsvinden.

 

Dit kun je van haar coaching verwachten:

* Persoonlijke aanpak

Haar coaching is 100% gericht op jou. Dit houdt in dat Lisanne respect heeft voor wie jij bent, dat zij oprechte betrokkenheid toont, aandacht heeft voor jou en dat zij open en eerlijk is.

* Uniek

Haar coaching is Uniek. Waarin onderscheidt Lisanne zich van de vele coachingbureaus die er zijn? Lisanne beschrijft het als volgt: 'Ik ben, net als ieder ander, uniek. Mijn vaardigheden heb ik opgedaan tijdens mijn opleidingen, via bijscholingen, in het werkveld en tijdens het reizen en verkennen van de wereld als reisleider en reiziger. Al deze facetten samen hebben mij gevormd tot wie ik ben. Juist hierdoor heb ik mijn eigen persoonlijke en unieke werkwijze gecreëerd.'

Naast dat haar aanpak uniek is, werkt ze ook vanuit het perspectief dat jij uniek bent. Hierdoor krijg je coaching op maat en gaat ze met jou (verder) ontdekken wie jij bent, wie jij wilt zijn of als je dit al weet, hoe je dit kunt uiten.

* Uitdagend

Werken aan jezelf is een uitdaging. Het is vaak niet makkelijk en het kost vaak veel energie. Het is daarom verstandig om na een coachingsgesprek niet teveel op één dag te plannen. Maar de energie die het kost om aan jezelf te werken, zal de investering zeker waard zijn. Door te praten over jezelf en over de ervaringen die je opdoet, zal je steeds beter gaan ontdekken wie je bent en wat je wilt in dit leven. Het is een uitdaging, maar deze uitdaging biedt tegelijkertijd ook uitzicht op verandering en verbetering. De coaching gaat verder dan gesprekken alleen, vaak zul je ook opdrachten mee krijgen. Deze opdrachten zorgen ervoor dat de hulpverlening tegelijkertijd praktisch is.

* Realistisch

Omdat de coaching op jou is afgestemd, zal deze realistisch en haalbaar zijn. Steeds wordt in het oog gehouden of de geformuleerde doelen realistisch en haalbaar zijn. Als blijkt dat dit niet (langer) het geval is, dan zullen de doelen samen met jou worden bijgesteld, zodat ze wel haalbaar zijn. Doordat de coaching realistisch en op maat is, zal je altijd vooruitgang zien. Uiteraard wordt dit ook beïnvloed door de mate waarin jezelf actief aan de slag gaat met de handvatten die de coaching jou biedt.

 

Groepstrainingen

Naast individuele coaching worden er ook groepstrainingen (o.a. assertiviteitstraining, weerbaarheidstraining) aangeboden. Dit bij voldoende aanmeldingen.

 

Identiteit

Wat is jouw houvast in dit leven?

Lisanne zegt hierover: Mijn houvast is God. Hij is mijn basis in dit leven. Christen zijn is mijn drijfveer als coach. Ik wil Hem dienen door anderen te coachen/ te helpen en zo Zijn liefde uit te delen/ te laten zien. Ben je christen en vind je het fijn om coaching te ontvangen vanuit een christelijke basis? Welkom! De ene keer zal het geloof meer ter sprake komen dan een andere keer. Vaak is het al fijn om te weten dat de ander ook gelovig is.

Ben je geen christen? Ook dan ben je van harte welkom!

 

Overige

Gratis parkeren is mogelijk bij de praktijk.

 

Wil je meer weten of heb je vragen?

Bel of mail gerust of gebruik het contactformulier