Groepstraining

Algemeen:

De groepstraining vindt plaats op onze vaste locatie in Noordgouwe of in de natuur op Schouwen-Duiveland. Per training wordt dit nader bepaald. De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 personen. Twee coaches begeleiden de groep. Door gebruik te maken van twee coaches is er tijdens de training voldoende persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer.

In de training maken we gebruik van realistische en prikkelende activiteiten. Dankzij deze activiteiten zal je sneller ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. En dit alles heeft een positief gevolg voor je zelfvertrouwen en het herkennen/stellen van je grenzen. Het is ons streven dat jij je veilig voelt in de groep om jezelf te kunnen zijn.

 

Wat leer je onder andere*:

- Je grenzen te herkennen en kenbaar te maken;

- Positief te denken;

- Inzicht te krijgen in eigen kracht en valkuilen;

- Andere denkpatronen te ontwikkelen;

- Je zelfvertrouwen te vergroten;

- Inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

 

* Staat jouw thema er niet tussen? Kijk dan onder het kopje 'coaching' of jouw thema erbij staat of neem contact met ons op.

Trainingsmomenten:

De training bestaat uit 3 bijeenkomsten. Deze kunnen plaatsvinden in de ochtend, middag of avond. Elke afzonderlijke training duurt 2 uur.

 

Op dit moment staat er GEEN training gepland. Neem contact op als je meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

Locatie:

De coaching vindt plaats op een locatie in Zeeland. Om deel te kunnen nemen aan de coaching is eigen vervoer wenselijk. Indien je geen auto tot je beschikking hebt, maar wel graag wilt deelnemen, kun je contact met ons opnemen. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

 

Kosten:

De kosten voor de gehele training bedragen: (*neem contact op voor de kosten)

* Indien dit bedrag niet haalbaar is voor jou, neem dan contact met ons op. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

** Niet tijdig annuleren kost geld. Bij annuleren tot twee maanden van te voren wordt 30% van het bedrag in rekening gebracht. Bij annuleren tot 1 maand van te voren wordt 80% van het bedrag in rekening gebracht. Indien je korter dan 1 maand van te voren annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Heb je vragen of wil je je aanmelden?