Actueel

 

Kijk je ook zo uit naar de zomer? Gewoon eindelijk eens een tijd zonnig weer en dan ook nog wat graden warmer alsjeblieft.. Nou ik wel! 

Helaas kunnen we zo’n dag niet creëren. En vaak kunnen we ook de omstandigheden waar we mee te maken hebben niet veranderen. Wat je wel kunt doen is kijken hoe je ermee omgaat.

- Want hoe ga jij om met tegenslag?
- Wat doe jij als resultaten tegen vallen?
- Als je smacht naar de zon maar als die zich zo weinig laat zien?

Ga je bij de pakken neerzitten? Ga je mopperen? Ga je..?

> Of kijk je naar wat je wel hebt? Wat er wel is.. ondanks?
> Geniet je bewust van die paar zonnestralen tussendoor?
> Laat je je niet tegenhouden door de regen en ga je toch naar buiten?

En dan hoef je de tegenslagen, teleurstellingen, pijn, etc niet weg te poetsen. Geef er ruimte aan. Want het mag er zijn. Maar laat je emoties en je omstandigheden niet heel je dag beïnvloeden. Want jij hebt INVLOED om er ondanks de omstandigheden een mooie dag van te maken!

Laat de zon maar schijnen in je hart! Fijne dag vandaag!

#coaching #puurcoaching #puur #vaninzichtnaaruitzicht #invloed #zelfvertrouwen #emoties #schouwenduiveland #zierikzee #noordgouwe #zeeland

11 juni 2024

• LUISTEREN • Hoe luister jij?
- Probeer jij de ander te begrijpen
- of ben je ondertussen aan het bedenken hoe je gaat reageren
- of welke oplossing er is
- of ben je een mening aan het vormen
- of… (vul maar in)

Luisteren, het lijkt zo super makkelijk. Dat kan prima tussendoor. En je kunt best twee dingen tegelijk doen. In multitasken zijn vooral vrouwen toch zo goed?

Maar sta jij echt aan of maar half? Ik moet bekennen dat ik helaas vaak genoeg met 1 oor luister i.p.v. 2. En jij?

#coaching #luisteren #stilzijn #zeeland #puurcoachingmetuitzicht #puurcoachen #schouwenduiveland #zierikzee #persoonlijkeontwikkeling

16 april 2024

 

Herken jij dat.. als iets niet lukt dan probeer je het nog 5 keer totdat je merkt dat het echt niet gaat? Of.. je blijft iets hetzelfde doen, maar eigenlijk merk je al een tijdje dat je er niet blij van word.

Als mensen doen we vaak dingen op dezelfde manier. Omdat we het zo gewend zijn of omdat het makkelijk lijkt of omdat het veilig is. Maar is het ook helpend? Werkt het? Kom je er verder mee?

💡Vanuit de oplossingsgerichte methode krijgen we deze mooie quote mee! Waar ga jij hem toepassen?

Meer weten? Check www.puurcoachingmetuitzicht.nl

#coaching #oplossingsgerichtcoachen #oplossingsgerichtdenken #creatiefdenken #puurcoaching #zierikzee #schouwenduiveland #noordgouwe 

27 maart 2024

 

• LICHT 💡• Wat geeft jou energie? Waar word jij blij van? Waar krijg jij een boost door? Misschien heb je wel een grote behoefte aan zonLICHT. Helaas hebben we dit LICHT niet in de hand (behalve misschien als je een tripje boekt naar een zonnige bestemming 😊).

Wat je wel in de hand hebt is daar gaan staan waar het LICHT in jouw leven SCHIJNT. Zomaar wat voorbeelden: Die vriend of vriendin opzoeken waar jij energie van krijgt, tuinieren, een boek lezen, bezig zijn met geloof, een rondje wandelen/fietsen, gaan sporten, tijd alleen, met je partner of met je gezin doorbrengen, etc.

In welk LICHT ga jij deze week staan?

💡Belangrijk om te onthouden: werkt iets, doe er meer van. Werkt iets niet, stop ermee en probeer wat anders! (Behalve stoppen met geloven🙃)

Het was de hoogste tijd voor een nieuwe post. De komende tijd hoop ik wat vaker iets te posten. Heb jij een onderwerp waar je meer over wilt horen? Laat het dan hieronder ⤵️ weten of stuur een DM!

#licht #leven #energie #boost #somber #verdriet #blij #kracht #liefdevoorjezelf #liefdegeven #tijdvoorjezelf #coaching #puurcoaching #schouwenduiveland #noordgouwe #zierikzee 

13 maart 2024

 

 

Mijn verlof zit er bijna op. Ondertussen mogen we alweer 12 weken van deze dame genieten!😊

Wil je alvast wat inplannen; mail, bel of app gerust:
0621813871/ info@puurcoachingmetuitzicht.nl

 

8 januari 2024

 

VERLOF!
Tot en met 8 januari ben ik met verlof en afwezig! Ik ga de komende tijd genieten van de rust (en over een paar weken waarschijnlijk van wat meer drukte 😊).
Een reactie op een berichtje (aanmelding of het maken van een afspraak) kan hierdoor langer duren.

Tot over een paar maanden🙋‍♀️

7 september 2023

 

•Zie jij het?👀• (Deel 2)
👉 Hoe sluit jij vanavond je dag af? Of hoe begin jij morgen je dag?
Zie je de mooie, goede, blijde, dankbare, positieve momenten of gebeurtenissen?

Misschien was het goede..
- de was die je opvouwde,
- het luisterend oor wat je misschien als vanzelfsprekend bood aan je kind, vriend of vriendin,
- je werk wat elke week weer terugkomt, maar wat je met precisie doet
- het nee zeggen tegen een afspraak
- een avondje sporten i.p.v…

Ik zou zeggen, sluit deze avond af met een positieve gedachten over jezelf en begin morgen de dag met een blik op het goede. Fijne avond!🌞

31 mei 2023

 

• ZIEN• Zie jij het, alles wat je doet? Elke stap die je zet? Alles wat je bereikt? En dan niet alleen de grote dingen, maar juist ook die kleine?

Soms lijkt het niet zoveel. Willen we meer doen op een dag, meer bereiken op het werk, sneller over die relatie heen zijn, weer positief denken i.p.v somber zijn.

Maar.. hou vast! ‘Alles begint met iets’ en daarom telt elke kleine stap! Zie jij ze?

#puurcoachingmetuitzicht #coaching #tevredenheid #dankbaarheid #elkestaptelt  

23 mei 2023

 

•BALANS• Weet jij wanneer je in balans bent? En weet jij wat ervoor nodig is om in balans te zijn en te blijven? Soms is het best een worsteling en gaat het op en neer.

Wat kan helpen?
• probeer verschillende dingen uit en ontdek wat bij jou zorgt voor meer balans
• schrijf ze op en probeer ze één voor één toe te passen

Concreet, wat voor dingen kunnen o.a voor balans zorgen:
• voldoende tijd voor jezelf maken (niets doen, leuke dingen doen, sporten, wandelen)
• een planning maken (met ingeplande tijd voor jezelf)
• voldoende beweging en buiten zijn

#coaching #puurcoachingmetuitzicht #balans #zelfvertrouwen #rust #planning #uitdaging #schouwenduiveland #zierikzee #zuidbeveland #noordbeveland #walcheren #goes #middelburg #zelfzorg

22 maart 2023

 

Afgelopen week ben ik na bijna vijf jaar gestopt met mijn vaste baan als maatschappelijk werker in Middelharnis. Enerzijds voelt het gek om dit los te laten en anderzijds voelt het bevrijdend!

Want, hierdoor ontstaat er meer tijd en ruimte om te investeren in gezin en familie en daarnaast in PUUR! Coaching met Uitzicht!

Ik kijk uit naar de tijd die komt!😊

1 september 2022