(Online)consult

We starten de coaching met een intake waarbij we als eerste stil staan bij je achtergrond. Wie ben je, wat doe je, hoe ziet jouw situatie eruit, etc. Daarna wordt er gekeken waar jij naar toe zou willen werken. Wat zijn jouw doelen en hoe wil je deze bereiken? Deze doelen kunnen heel divers zijn en zijn persoonlijk op jou afgestemd. Nadat de doelen helder zijn, ga jij ermee aan de slag. Daarbij worden verschillende methodes gebruikt om jouw persoonlijke doelen te halen. Tussendoor wordt regelmatig geëvalueerd of je op de goede weg bent. Zo niet, dan worden de gesprekken aangepast zodat je jouw doelen wel behaalt.

Het is mogelijk dat je na een gesprek 'huiswerk' meekrijgt. Deze opdrachten passen bij de onderwerpen van de gesprekken en helpen jou om de inhoud van de gesprekken ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

De gesprekken vinden plaats in de praktijk of via beeldbellen. Via beeldbellen zijn gesprekken mogelijk als je verder weg of in het buitenland woont en toch graag door PUUR! CmU gecoacht wilt worden. Samen met jou wordt afgestemd wanneer en op welke tijd het online-consult plaatsvind. Dit kan heel flexibel zijn. Dit (online)consult duurt 60 minuten. Het traject wordt aangepast op jouw behoeften.

Gemiddeld zijn er ongeveer 5-10 gesprekken nodig voor een merkbaar resultaat.

Heb je vragen of wil je je aanmelden?